Shtëpi >

Rregullat ruletë

Ruletë.Kur ju të luajnë ruletë, çdo lojtar ka një sasi të caktuar parash në formën e patate të skuqura. Me vendosjen e patate të skuqura në tryezë ndodhet ngjitur me ruletë, lojtarët Vendi (et) e vendosi e tyre (s). Ruletë ka sheshet çdo numëruar nga 0 në 36.

Disa mundësi bastesh ofron lojtarët ruletë, ai mund të bast në një nga kutitë e numëruara, ose të bëjë një lojë të thjeshtë, që do të thotë, të përqëndrohet në prodhimin e një numër çift apo i rastësishëm, bast mbi faktin Numri që vjen do të jetë në mes të 1 dhe 18 ose ndërmjet 19 dhe 36, ajo gjithashtu mund të bast mbi ngjyrën e kutinë e numëruar do të dalin, si edhe dhjetra dhe kolona.

Shanset Simple.

- Mungojnë: bastet lojtar në numrat 1 deri 18 e timonit.
- Pair: bastet lojtar mbi numrin madje.
- Red: Të lojtar bets në të kuqe, e cila përfshin të gjitha numrat në të kuqe.
- Black: bastet lojtar në zi, i cili mbulon të gjitha çështjet në të zezë.
- Odd: bastet lojtar në numrat e çuditshme.
- Pass: The baste lojtar në numrat 19 deri 36.

Për të gjitha këto ndeshje të quajtura "shansi i vetëm", ​​raporti i fitimit neto është një vendosjen kohë.

- Në dhjetëra: Kjo është për të vënë bast mbi 12 kuti në të njëjtën kohë (p.sh. bast në kutitë 1 deri 12). Raporti i fitimit neto është dy herë bast.

- Kolona: një bast kolonë është bast ose në kolonën e prodhimit e numrave 1-34, të 2-35 ose 3-36. Raporti i fitimit neto është dy herë bast.

- Zero: zero mund të luhet në mënyrë të plotë si çdo numër, ajo raporton një fitim neto prej 35 herë të bastit, si të gjithë numrat e luajtur në "të plotë".

- Dëgjo "kuti të plotë".
Çdo numër mund të luhet në kutinë plotë. Ajo i referohet 35 herë bast.

- Play "kalë".
Luaj kalë do të thotë se lojtari vendos baste e tij në dy kuti në të njëjtën kohë dmth u rendit në 1 dhe 2, kështu që ai e vendos atë në mes të dy kutitë).

Një grup ka luajtur në kalë raportoi një fitim neto prej 17 herë të bastit.

- Luaj traversën.
Kjo është vendosur një bast në një rresht të tre numrave, në një nga dy skajet e linjës. Luaj kryqin mund të sjellë një fitim neto prej 11 herë të bastit.

- Luaj katror.
Zbatimi i tij është vendosur në mes të një sheshi të katër numrave. Luajtur një grup në një katror jep një fitim neto prej 8 herë bast.

- Luaj "sizain".
Kur dikush dëshiron të luajë në "sizain", vendosen kalin e tij të fundit pas dy linjat e tre numrave. Luajtur një rol sizain set raportoi një fitim neto prej pesë herë bast.